Totalentreprise i København, Søborg

Maler Top

Maler ved København og Søborg

ABC-LUT Totalentreprise står for et elegant og grundigt malerarbejde i private hjem.

Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt malerarbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring. Med mange års erfaring klarer vi arbejdet på kortest mulige tid, uden det går ud over kvaliteten og det viser sig i en fordelagtig samlet pris.

Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer. Vores maler står altid klar til at hjælpe dig. 

En maler der kan det hele og mere til

Igennem tiden har vi varetaget utallige tømrer- og maleropgaver, blandt andet i København og Søborg, og derfor kan vi klare selv meget komplicerede opgaver, uden at det trækker i langdrag.

Igennem råd og vejledning fra vores maler sikrer vi os, at du kender alle dine muligheder og får den absolut bedste løsning for dig. Vi løser alle typer opgaver. Fra istandsættelse af de småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader.

Som en særlig ekspertise tilbyder vi maling af træhuse. Vi har mange års erfaring med arbejdet og rådgiver gerne om, hvordan du sikrer den bedste vedligeholdelse, så huset altid fremstår smukt.

Du kan kontakte vores maler på telefon, pr. mail, igennem vores hjemmeside, eller ved at besøge os personligt for en snak om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Husk, vi gerne står for renovering af dit badeværelse samt for tømrer- eller tagarbejde eller hele totalentreprisen.


Kontakt os

ABC-LUT Totalentreprise

Højmarksvej 32
2860 Søborg

Tlf. 22 35 91 92

Mail: abc-lut@abc-lut.dkLeif Schlichting i Søborg, Hovedstaden, DK på Houzz