Totalentreprise i København, Søborg

Tag Top

Tagarbejde ved København og Søborg

Hos ABC-LUT Totalentreprise har vi specialiseret os i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

 

Et nyt tag er godt for miljøet

Tagarbejde er en opgave, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget. Øger du din isolering fra eksempelvis 100 mm til 300 mm kan du spare omkring 5000 kr. på din varmeregning om året.

 

Vi har stor erfaring med tagarbejde

Vores tømrere går altid op i veludført arbejde og godt håndværk og derfor sikrer vi os altid, at vores tagarbejde er udført professionelt og altid lever op til dine ønsker.

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

 

Lad os hjælpe dig

Vi ser gerne, at du betragter os som din samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at gøre din udgift til tagarbejde til en god investering, der hurtigt tjener sig ind igen.

Hvad enten du ønsker et nyt tag eller renovering, er vi de rette at kontakte. Med stor erfaring fra blandt andet København og Søborg varetager vi opgaver på hele Sjælland.

 

Vil du vide mere om vores tagarbejde?

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Vi er fx også professionelle malere og kan også renovere dit badeværelse eller være behjælpelige med din totalentreprise. Vi har mange opgaver i Søborg, men arbejder også gerhne i hele København

 

 Tagarbejde I København Og Søborg

Vi hjælper gerne med tagarbejde uanset om du er bosat i København eller Søborg


Kontakt os

ABC-LUT Totalentreprise

Højmarksvej 32
2860 Søborg

Tlf. 22 35 91 92

Mail: abc-lut@abc-lut.dkLeif Schlichting i Søborg, Hovedstaden, DK på Houzz