Totalentreprise i København, Søborg

Tømrer med megen erfaring

Med mange års erfaring indenfor totalentreprise i bl.a. København og Søborg, klarer vi selv komplicerede tømreropgaver effektivt og hurtigt, uden at det går ud over kvaliteten.

 

Vi klarer dit tømrer arbejde professionelt og effektivt

Vores brede erfaring i tømrer- og resten af byggebranchen, betyder at når vi klarer arbejdet på kortest mulige tid, så får du en fordelagtig pris på vores kvalitetsarbejde. Vi går op i, at alle tidsplaner overholdes og at vores tømrerarbejde altid lever op til en meget høj standard, hvor vi har fokus på et flot slutresultat - helt ned til mindste detalje.

 

Smukke materialer til dit byggeprojekt

Træ er et smukt materiale, der bringer naturen ind dit byggeprojekt. Som erfaren tømrer ved vi, hvilke typer træ der passer bedst til bestemte lokaler og formål. Du kan derfor trygt overlade det til os, at finde en træløsning som matcher netop jeres projekt. 

 

Tømrer med fokus på positivt samarbejde

Vi brænder for arbejdet og ønsker det skal være en god oplevelse, at samarbejde med os. Både under arbejdet og når resultatet viser sig i sidste ende.  

 

Private og erhverv

Hos ABC-LUT arbejder vi først og fremmest med private, men vi varetager også opgaver både for det offentlige og virksomheder. Uanset opgavens størrelse og karakter går vi til arbejdet med omhu og ihærdighed og det sikrer et optimalt slutresultat.

 

Kontakt os og hør mere om hvad vores tømrer kan gøre for dig

Vores tømrer varetager opgaver på hele Sjælland og vi står også parat til at hjælpe dig. Benyt vores ekspertise på dit tømrerprojekt, vi kan kontaktes på telefonnr. 22 35 91 92 eller gå til vores kontaktside her.

 

Tømrer Arbejde I København Og Søborg

Alt i tømrer arbejde i Søborg og København

 

Husk, vi står også gerne for maler- eller tagarbejde samt renovering af dit badeværelse. ABC-LUT Totalentreprise kan hjælpe uanset opgave. 

Tømrer, København, SøborgLeif Schlichting i Søborg, Hovedstaden, DK på Houzz